אחד הענפים שנפגעו הכי הרבה ממשבר הקורונה בישראל הוא הענף הקולינארי.
בעוד שבעולם ממשלות רבות עזרו לבעלי העסקים עם מענקים גבוהים ועזרו להם לעבור את התקופה הקשה בישראל העזרה מגיעה
בחלקים ולא גדולים במיוחד ולכן קשה מאוד לעסקים לשרוד, במיוחד למסעדות הזקוקות להכנסה כעת כמו אוויר לנשימה.
כדי לעזור למשק לחזור לתפקוד ובין היתר גם לענף המסעדות פתחה הממשלה את הסגר והחליטה להפעיל את העסקים עם מגבלות שונות על בעלי העסקים ועל האזרחים.
אחד הדברים החשובים ביותר לכל בעל עסק היום, במיוחד בתחום הקולינריה והמסעדות הוא לשמור על ניקיון המסעדה.
איך מסעדות עובדות כיום במגבלות הקורונה?
על בעל המסעדה להדריך את העובדים לגבי ההגבלות השונות על ידי הקורונה.
לתלות שילוט הדרכה לגבי כמות האנשים היכולים להיכנס למקום.
כמו כן יציג עמדה לחיטוי ידיים והמארחת של המסעדה או אחד העובדים במקום ייאלץ למדוד חום לאנשים בכניסה למסעדה.
מעבר לכך חובה על כל האזרחים לחבוש מסכות, גם כאשר הם יושבים במסעדה (למעט בזמן הארוחה עצמה שמן הסתם אי אפשר גם לאכול וגם לשים את המסכה).
על המסעדה להיות נקייה וסטרילית ולשמור על מרחקים גדולים ככל האפשר בין האורחים היושבים במסעדה.
כחלק משמירה על הניקיון המסעדה אחד הדברים שתרצו לדאוג להם הכי הרבה יהיה ניקוי החלונות והוויטרינות.
מהו שירות ניקוי חלונות למסעדות ומדוע זה אפילו יותר חשוב בתקופה זו?
ניקוי חלונות למסעדות הוא שירות שבעלי מסעדות שוכרים אחת לחודש-חודשיים בתקופה מתוקנת ללא קורונה בעולם.
הרעיון מאחורי השירות הוא לנקות בצורה יסודית ואיכותית טביעות אצבעות, אבק, כתמים ולכלוך המצטברים על החלונות והוויטרינות הן מתוך המסעדה והן כלפי חוץ.
מלבד העובדה שרוצים שהמסעדה תהיה טוב, תיראה מטופחת, נקייה ושמשקיעים גם בניקיון ובסטריליות במקום הרי שכיום בתקופת הקורונה חשוב לשמור על הניקיון והסטריליות אפילו יותר בשל החיידקים המסתובבים באוויר והחשש של הלקוחות להידבק בנגיף חס וחלילה.
גם הלקוחות שכבר יוצאים מהבית ומוכנים להסתובב בחוץ לצד אנשים אחרים רוצים לדעת שאם הם יושבים במסעדה אז הכול בה יהיה נקי וסטרילי, החל מהשולחן בו הם יושבים, דרך הכלים עמם אוכלים ועד הוויטרינה של החנות שיכולה למשוך חיידקים, לכלוך, אבק ועוד.
כיצד מתבצע ניקוי חלונות למסעדות בתקופת הקורונה?
הניקיון צריך להתבצע בצורה כזו שהלקוחות יראו מצד אחד שמנקים את המקום בצורה יסודית ושאכפת מהלקוחות ובמיוחד בתקופה זו שומרים על סטריליות מרבית.
מצד שני אנו לא רוצים שעובדי הניקיון יפריעו ללקוחות לאכול או יסכנו את הלקוחות בהחלקה או משהו בסגנון.
עובדי הניקוי יעטו מסיכה וכפפות במהלך העבודה במקום, יבצעו את העבודה בצורה המהירה, המקצועית והיסודית ביותר.
הם ישמרו מרחק מהלקוחות ויתר העובדים ולא יפריעו למהלך הפעילות של העסק.
מאמר זה נכתב באדיבות HD WINDOWS